5 de maig

La nostra proposta és que ens trobem, ens puguem presentar i oferir-vos una formació gratuïta a càrrec d’Araceli Caballero Jiménez i Lidia Hervás i Pardo enfocada a millorar currículum i l’atenció, assessorament i orientació amb perspectiva de gènere. La intervenció formativa serà de 4 hores en total, destinada a millorar la sensibilització i eficàcia dels AODL a l’hora d’impulsar i acompanyar els processos d’emprenedoria de les dones de la comarca i la dinamització del directori d’expertes de la Vall d’Albaida.

Agents ocupació i desenvolupament

Taller Formació

Formació gratuïta en comunicació i posicionament digital, per dones emprenedores, en negoci propi o amb un projecte en procés. Que aprendràs?  Des de la Unitat d’Igualtat de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida oferim una formació pràctica de dues sessions de comunicació i posicionament digital. Més altra sessió junt en AVANT de la FVMP, de presentació de recursos i creació de contactes entre les assistents, anomenada Vincles.

Dates: 19 i 26 de maig a Benigànim, al Centre Jove, primera planta i 2 de juny a Castelló de Rugat, centre cultura Carmen Alborg. Horari: de 16 h a 19 h.

Inscripció: https://forms.gle/EfM3BWVPvDEByvseA